Problematyka zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży.
Prawdziwa pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na globie nie uzyskamy tak solidnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jednakowoż mimo pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana potrawa Włochów. Włosi miłują pasty w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tu jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony niemalże można spotkać nieomalże w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją gigantyczne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak solidnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy szybkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.
1. Porady
2. Kontynuuj
3. Poradnik